Keyboard ALT + g to toggle grid overlay

POLAND // WARSZAWA // 10.05.2019

Konferencja Autodesk INNOWACJE 4.0 – Przyszłość Tworzenia

Czy polski przemysł jest gotowy na innowacyjny skok i czwartą rewolucję przemysłową?

Co trzecia firma w Polsce zamierza wykorzystać technologie cyfrowe do modyfikacji istniejącej gamy produktów, a co czwarta chce rozbudować swoją ofertę o innowacyjne produkty[1]. Stąd to właśnie digitalizacja i nowoczesne rozwiązania dla przemysłu będą tematem konferencji INNOWACJE 4.0 – Przyszłość Tworzenia, która już 4 czerwca odbędzie się w Centrum Konferencyjnym POLIN w Warszawie.

#InnowacjeAutodesk

Zapisz się na konferencję. Kliknij tutaj.

O konferencji

W odpowiedzi na potrzeby Klientów, którzy chcą rozwijać swój innowacyjny potencjał, firma Autodesk, lider w dziedzinie oprogramowania 3D, z którego korzystają m.in. wiodące przedsiębiorstwa przemysłowe w Polsce i na świecie organizuje konferencję INNOWACJE 4.0 – Przyszłość Tworzenia.

Podczas wydarzenia, polscy i zagraniczni eksperci opowiedzą o nowoczesnych rozwiązaniach dla przemysłu, digitalizacji pracy i procesów oraz technologiach, które pozwalają firmom zwiększać swoją innowacyjność czy wygrywać więcej przetargów. Poruszone zostaną również kwestie związane m.in. z projektowaniem generatywnym (Generative Design), wytwarzaniem przyrostowym (Additive Manufacturing) czy zarządzaniem cyklem życia produktu (PLM).

Dedykowany kadrze zarządzającej warsztat innowacyjny poprowadzi Asif Moghal - współtwórca brytyjskiej inicjatywy promującej innowacyjne rozwiązania w przemyśle na Wyspach - The Future of British Manufacturing.

Udział w konferencji to także okazja do uzyskania bezpośrednich informacji na temat programów wspierających transfer innowacyjnych technologii - Agencji Rozwoju Przemysłu, która przedstawi założenia dotyczące projektu "Sieć Otwartych Innowacji". W jego ramach można pozyskać fundusze na pokrycie kosztów transferu technologii w zakresie innowacji produktowej lub procesowej.

Zapisz się na konferencję. Kliknij tutaj.

Informacje o Autodesk

Autodesk dostarcza oprogramowanie dla ludzi, którzy tworzą. Jeżeli kiedykolwiek prowadziłeś sportowy samochód, podziwiałeś imponujący wieżowiec, używałeś smartfona lub oglądałeś wspaniały film, bardzo możliwe, że doświadczyłeś tego, nad czym pracują miliony klientów Autodesk na całym świecie. Twórz, co tylko chcesz, z Autodesk. Więcej informacji na www-pt.autodesk.com/pl

Media - Kontakt