Käyttäjäpaikkojen lisääminen ja vähentäminen

Vain sopimuspäälliköt voivat lisätä tai vähentää automaattisesti uusittavien tilausten käyttäjäpaikkoja.

Huomaa: Ominaisuus on käytettävissä vain Autodesk-verkkosivuston kautta ostetuissa tilauksissa ja vain joillakin alueilla.

Käyttäjäpaikkojen lisääminen

1. Kirjaudu Autodesk-tilillesi sopimuspäällikkönä ja siirry kohtaan Billing and Orders > Subscriptions and Contracts.

2. Valitse sopimus, jonka tilaustietoja haluat tarkastella.

3. Napsauta Add Seats -painiketta käyttäjäpaikkojen lukumäärän alla.

4. Muuta käyttäjäpaikkojen määrää ja napsauta Save Changes -painiketta.

5. Vaihda tarvittaessa maksutapaa ja napsauta Save-painiketta.
    Huomaa: Lisätyt käyttäjäpaikat veloitetaan luottokortilta, jolla alkuperäinen tilaus maksettiin. Jos haluat käyttää toista maksutapaa, lisää ja tallenna se ennen maksutapahtuman suorittamista.

6. Tarkista muutokset ja napsauta Submit Order -painiketta.

Käyttäjäpaikkojen vähentäminen

Voit vähentää käyttäjäpaikkojen määrää milloin tahansa. Käyttäjäpaikkojen määrän väheneminen ja hinnanalennus otetaan huomioon, kun tilaus uusitaan.

1. Kirjaudu Autodesk-tilille sopimuspäällikkönä ja siirry kohtaan Billing and Orders > Subscriptions and Contracts.

2. Valitse sopimus, jonka tilaustietoja haluat tarkastella.

3. Napsauta Reduce Seats -painiketta käyttäjäpaikkojen lukumäärän alla.

4. Muuta käyttäjäpaikkojen määrää ja napsauta Save Changes -painiketta.