Maksupäivien yhdistäminen

Jos useilla tilauksilla on sama kesto ja maksutapa, sopimuspäälliköt voivat yhdistää laskutuspäivät tiliotteiden yhdistämistä ja laskutusprosessin yksinkertaistamista varten.

PayPal-maksuja ei voida yhdistää, ellei maksutapaa muuteta luottokorttimaksuksi.

Jos useiden sopimusten kestot ja maksutavat eroavat toisistaan, ota yhteyttä jälleenmyyjään tai Autodeskin myyntiin, jotta sopimukset ja maksupäivät voidaan yhdistää (katso  Sopimuskauden täsmäys).

Kun maksupäivät on yhdistetty, tilauksia jatketaan maksamalla kertaluonteinen suhteutettu hinta. Näin kaikki tilaukset uusitaan samana päivänä. Suhteutettu hinta sisältää kaikki tilauskauden käyttäjäpaikat ilman veroja tai muita maksuja. Jos peruutat tilauksen ennen seuraavaa uusintaa, suhteutettu summa hyvitetään.

Huomaa: Ominaisuus on käytettävissä vain Autodesk-verkkosivuston kautta ostetuissa tilauksissa.

Maksupäivien yhdistäminen

1. Kirjaudu sisään Autodesk-tilillesi osoitteessa manage.autodesk.com ja siirry kohtaan Billing and Orders > Upcoming Payments.

2. Napsauta Align Payment Dates -painiketta.

3. Yhdistettävissä olevat tilaukset ryhmitellään yhteen. Valitse muutettavat tilaukset ja napsauta Align-painiketta.

4. Tarkista vahvistettavat valinnat ja napsauta Continue-painiketta.
    Huomaa: Uusintapäivien siirrosta myöhemmäksi veloitetaan tilauksen ostamiseen käytetyltä luottokortilta. Jos haluat käyttää toista korttia, vaihda maksutapaa ennen maksutapahtuman suorittamista.

5. Tarkista vahvistettavat laskutustiedot ja napsauta Submit Order -painiketta. Näytössä esitetään tilausvahvistus, joka lähetetään myös sähköpostiisi.