Käyttäjäpaikkojen käyttöraportit

Käyttäjäpaikkojen käyttöasteraporttien avulla järjestelmänvalvojat voivat nähdä käyttäjät, joille on määritetty tuotteita, ja seurata tuotteiden käyttötiheyttä. Tällaiset tiedot auttavat järjestelmänvalvojia optimoimaan käyttäjäpaikkojen määritykset ja ostopäätökset. Käyttäjäpaikkojen käyttöasteraportit ovat saatavilla vain tuotteille, joilla on yhden käyttäjän käyttöoikeus. Raporttitoiminto voi mitata vain Internetiin yhteydessä olevien käyttäjien toimintaa.

Käyttäjäpaikkojen käyttöasteen yhteenvetoon päivitetään alla olevat tiedot.

• Käyttäjiä yhteensä: Tiimin henkilöt, jotka ovat avanneet ja käyttäneet tuotteita.

• Tuotteita yhteensä: Määritetyt tuotteet, joita on käytetty.

• Käyttäjäpaikkoja yhteensä: Tilausten käyttäjäpaikat tuotteille, joilla on yhden käyttäjän käyttöoikeus.

Huomautus: Tiedot suojataan Autodeskin tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tietoja käytetään vain niiden alkuperäisiin keräystarkoituksiin. Katso lisää tietoa Autodeskin tietosuojalausunnosta (englanniksi).

Käyttäjäpaikkojen käyttöasteen tarkastelu

1. Kirjaudu sisään Autodesk-tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Valitse Reporting > Seat Usage.

Käyttäjäpaikkojen käyttöasteen yhteenveto

• Valitse Seat Usage Summary -raportin aikaväli:

1. Kuluva kuukausi

2. Edeltävät 3 kuukautta

3. 6 kuukautta

4. 9 kuukautta

5. 12 kuukautta

• Jos kyseessä on AutoCAD, mukaan lukien erikoistyökalut, toimialakokoelmat ja Suite-tuotepaketit, katso yksittäisten tuotteiden käyttöastetiedot napsauttamalla tuoteryhmän nimeä.

Käyttäjäpaikkojen käyttöaste tuotteen mukaan

1. Valitse By Product.

2. Valitse aikaväli.

3. Jos haluat nähdä yksittäisen tuotteen tiedot, valitse Details.

Käyttäjäpaikkojen käyttöaste käyttäjän mukaan

1. Valitse By User.

2. Valitse aikaväli.

3. Napsauttamalla käyttäjän nimeä näet tarkat käyttöastetiedot tuotteen, version ja käyttötiheyden mukaan.

Käyttäjänimien ja sähköpostiosoitteiden näyttäminen

1. Valitse By User.

2. Valitse Invite Users -kohdassa oleva asetuskuvake.

3. Valitse Personal Data.

Käyttö-, käyttäjä- ja tilaustietojen vienti

Voit ladata laskentataulukon, jossa on luettelo käyttäjäpaikkojen käyttöasteesta, käyttäjistä ja tilauksista.

1. Kirjaudu sisään Autodesk-tilille osoitteessa manage.autodesk.com.

2. Valitse Reporting > Seat Usage.

3. Katso asetukset valitsemalla Export.

4. Valitse tiedostomuoto ja tiimi.

5. Valitse yksi tai useampi raporttityyppi: Subscriptions, Users ja Usage Reporting.

6. Jos valitset Usage Reporting, valitse päivämääräväli.

7. Napsauta Export-painiketta.

Lisätietoa viedyistä tiedoista saat kohdasta Käyttöasteraportoinnin datakenttien vienti.

Käyttöasteraporttien video