Tiimin analytiikka

Järjestelmänvalvojat voivat käyttää Team Insights -toimintoa Autodesk Account -palvelun Reporting-osiossa. Team Insights tarjoaa tietoja tiimin tilauksesta ja näyttää tuotteen käyttötiedot käyttäjäkohtaisesti. Tällaiset tiedot auttavat valitsemaan toimintoja käyttäjämääritysten, tuotteen käytön ja tilausten optimointia varten. Analytiikka päivitetään päivittäin.

Team Insights -tietoja voivat tarkastella ensisijainen, toissijainen ja kertakirjautumisen järjestelmänvalvoja. Lisäksi jotkin tiedot edellyttävät tiettyä roolin mukaista käyttöoikeutta. Jos käyttöoikeuksia määritetään esimerkiksi liikaa, vain järjestelmänvalvojat, jotka voivat ostaa lisää käyttäjäpaikkoja tiimilleen, voivat tarkastella niitä koskevia tietoja.

Analytiikka on käytettävissä vain seuraavissa tapauksissa:

• Tiimillä on yhden käyttäjän tilaus tai Flex.

• Yksittäiset käyttäjät hyväksyvät tietojen keräämisen tuotetietoja varten ja käyttävät tuotetta aktiivisesti.

• Tiimillä on Premium-palvelupaketti, joka tarjoaa käyttäjätason tietoja.

• Yksittäiset käyttäjät käyttävät tuotetta aktiivisesti, jotta tuotetietoja (esim. AutoCADista) saadaan.

Huomautus: Kaikki Autodesk-tuotteet eivät tue Insights-toimintoa. Tietoja ei ole saatavilla perinteisessä käyttäjähallinnassa käytettäville tuotteille.

Oma analytiikka ja tiimin analytiikka

Autodesk Accounts Insights -tiedot ovat saatavilla Autodesk-tilin Reporting-osiossa.

Jos olet tilin ylläpitäjä, näet Team Insights -tiedot. Tiimin analytiikka tarjoaa tietoa käyttäjistä. Yksittäisenä käyttäjänä näet myös omat tietosi.

Huomautus: My Insights tukee tällä hetkellä vain AutoCADia ja Revitiä. Katso lisätietoa henkilökohtaisesta analytiikasta My Insightsista.

Tiimin analytiikan tarkastelu

1. Kirjaudu sisään Autodesk Account -palveluun osoitteessa manage.autodesk.com
  2. Valitse Reporting > Insights > Team Insights.
  3. Valitse tiimi. Voit nähdä kaikki kyseisen tiimin saatavilla olevat tiedot ja ryhtyä tarvittaviin toimiin. Jos sinulla on esimerkiksi määrittämättömiä käyttäjäpaikkoja, voit toimia seuraavasti:
    • Katso käyttöoikeuksien käyttöraportin tarkat tiedot valitsemalla View Usage Details.
    • Valitse Assign Users.

Insights-sivulla lukee ”No insights available” seuraavissa tapauksissa:

• Tietojen luomiseen ei ole kulunut tarpeeksi aikaa.

• Olet ratkaissut ongelmat, jotka käynnistivät analytiikan.

Saatavilla oleva analytiikka

Lisenssien käyttötiedot

• Määritetty liian vähän: Luettelo tiimeistä, joilla on vapaana olevia käyttäjäpaikkoja tietyille tuotteille.

• Määritetty liikaa: Luettelo tiimeistä, joiden (verkosta ostetuissa) tilauksissa on vanhentuneisiin tuotteisiin määritettyjä käyttäjiä.

• Passiiviset käyttäjät (saatavilla vain Premium-palvelupaketissa): Luettelo henkilöistä, jotka eivät ole käyttäneet määritettyjä tuotteitaan kolmeen kuukauteen. Katso Use Seat Usage -kohta tuotteen aktivoinnin ja käyttötiheyden seuraamista varten.

• Tuoteversio (saatavilla vain Premium-palvelupaketissa): Luettelo tiimeistä, jotka käyttävät poikkeavia tuoteversioita, eli versioita, joita tiimi on käyttänyt vähemmän kuin 1 % kaikista päivistä edeltävän kolmen kuukauden aikana.

Tuotteen käyttötiedot

• Tuotteen suorituskyky: Vertaa tiimisi käynnistysaikoja ja tiedostojen tallennusaikoja muihin käyttäjiin. Näet käyttäjien määrän keskimääräisen suoritusajan kvartiilin mukaan (25., 50. ja 75.).

• Komentojen käyttö: Tarkastele tiimisi komentojen käyttötapaa. Lisää tietoa luokista on kohdassa Käyttö luokittain (AutoCAD).

Huomautus: Vientitiedoston sisältämissä käyttötiedoissa voi olla jopa seitsemän päivän viive päivämäärästä, jolloin kyseiset tiedot toimitetaan ja esitetään Autodesk-tilillä.

Suhtaudumme käyttäjien yksityisyyteen ja tietosuojaan vakavasti

Dataa tarvitaan merkityksellisten käyttötietojen tarjoamiseen. Olemme sitoutuneet suojaamaan tietojesi yksityisyyttä ja tietoturvaa. Kerromme myös avoimesti, miten tietoja kerätään ja käytetään.

Saat lisää tietoa tutustumalla valvontakeskukseemme ja tietosuojalausuntoomme (englanniksi).

Kerättävät tiedot

• Tuotteen nimi ja versio

• Järjestelmän suorituskyky, mukaan lukien sovelluksen nopeus ja tiedostojen käyttö

• Asiakirjan koko, avaamisen ja tallennuksen aikatiedot

• Istunnon alkamis- ja päättymisaika

• Aloitetut, suoritetut, peruutetut ja kumotut komennot

• Asetukset ja järjestelmämuuttujat

• Piirustuksen objektien määrät ja tyypit

• Näkymän tyyppi ja näkymään tehdyt muutokset

Tiedot, joita ei kerätä

• Koordinaatit

• Merkkijonot

• Tiedostopolut

Katso lisää tietoa AutoCAD-ohjelmistosta kohdasta Desktop Analytics Program -ohjelmaan liittyminen tai sen lopettaminen.