Käyttöilmoitukset

Ensisijaiset järjestelmänvalvojat voivat halutessaan pyytää ilmoituksia käyttäjistä, jotka eivät käytä määritettyjä tuotteita aktiivisesti. Autodesk Account -tilin Usage Notifications (Käyttöilmoitukset) -ominaisuudessa järjestelmänvalvojat määrittävät ajoitusasetukset voidakseen vastaanottaa automaattisia sähköposti-ilmoituksia käyttäjien passiivisuudesta. Näiden ilmoitusten perusteella ensisijaiset ja toissijaiset järjestelmänvalvojat voivat sitten siirtyä käyttöasteraporttiin ja poistaa passiivisten käyttäjien määrityksen.

Käyttöilmoitusten määritys:

1. Kirjaudu sisään Autodesk Account -tilillesi osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Valitse Reporting (Raportointi) -kohdassa Usage Notifications (Käyttöilmoitukset).
  3. Valitse Usage Notifications (Käyttöilmoitukset) -ikkunassa Set up (Määritys).
  4. Valitse haluamasi ilmoitusten ajoitusasetukset:
    • Valitse kalenterista päivämäärä, jolloin haluat Autodeskin aloittavan käyttöilmoitussähköpostiviestien lähettämisen.
    • Valitse ilmoitussähköpostien vastaanottotiheys. Voit valita, haluatko vastaanottaa sähköposteja viikoittain, joka toinen viikko, kuukausittain vai kolmen kuukauden välein.
    • Valitse passiivisuuden aikaväli. Voit valita, näytetäänkö passiivisten käyttäjien raportit kolmeltakymmeneltä päivältä, kolmelta kuukaudelta, puolelta vuodelta, yhdeksältä kuukaudelta vai yhdeltä vuodelta.
  5. Valitse Turn on (Ota käyttöön).
  6. Sanoma ilmaisee, että passiivisten käyttäjien ilmoitukset on otettu käyttöön.

Käyttöilmoitusten muokkaaminen:

1. Valitse Usage Notifications (Käyttöilmoitukset) -ikkunassa Edit (Muokkaa).
  2. Voit muuttaa aloituspäivämäärää, toistumistiheyttä tai ajanjaksoa.
  3. Klikkaa Save (Tallenna) -painiketta.
  4. Sanoma ilmaisee, että muutokset on tallennettu.

Käyttöilmoitusten poistaminen käytöstä:

1. Siirrä Usage Notifications (Käyttöilmoitukset) -ikkunassa kytkin Off (Ei käytössä) -asentoon.
  2. Näyttöön tulee viesti, joka vahvistaa, että käyttöilmoitukset on poistettu käytöstä.

Voit poistaa passiivisten käyttäjien määrityksen seuraavasti:

Kun saat sähköposti-ilmoituksen passiivisista käyttäjistä, näet painikkeen, jonka otsikko on View inactive users (Näytä passiiviset käyttäjät). (Näet tämän painikkeen vain, jos passiivisia käyttäjiä on.)

1. Valitse View inactive users (Näytä passiiviset käyttäjät) avataksesi käyttöasteraportin, joka on esisuodatettu näyttämään vain passiiviset käyttäjät.
  2. Valitse niiden käyttäjien valintaruudut, joiden määrityksen haluat poistaa.
  3. Valitse näkyviin tulevassa sanomassa Unassign (Poista määritys).
  4. Valitse näkyviin tulevassa Unassign (Poista määritys) -vahvistusikkunassa Unassign (Poista määritys).

Huomautus: Voit myös siirtyä suoraan tilisi käyttöasteraporttiin ja poistaa käyttäjien määrityksen. Tässä tapauksessa luetteloa ei suodateta automaattisesti näyttämään vain passiiviset käyttäjät.