Käyttöasteraportti

Helmikuusta 2023 saatavilla oleva käyttöasteen raportointi yhdistää sekä käyttäjäpaikkojen että Flexin käyttöasteraportit. Suodattimien avulla voit valita raportin tuotteet ja ajanjaksot.

Näiden tietojen avulla järjestelmänvalvojat voivat optimoida käyttäjäpaikkojen määritykset sekä kokoelmien, yksittäistuotteiden ja satunnaisesti käytettävien Flex-pisteiden ostopäätökset. Käyttöasteen raportointi on saatavilla vain tuotteille, joissa on yhden käyttäjän käyttöoikeus. Raporttitoiminto voi mitata vain Internetiin yhteydessä olevien käyttäjien toimintaa.

Huomautus: Tiedot suojataan Autodeskin tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. Tietoja käytetään vain niiden alkuperäisiin keräystarkoituksiin. Katso lisää tietoa  Autodeskin tietosuojalausunnosta (englanniksi).

Käyttöasteraporttien tarkasteleminen

1. Kirjaudu sisään Autodesk-tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Valitse Reporting (Raportointi) > Usage Report (Käyttöasteraportti).
  3. Jos haluat tarkastella tiettyjen tuotteiden, käyttöoikeuksien, aktiviteettien tai määritysten tietoja, aseta suodatin ja valitse Apply (Käytä).

Jos tiimisi henkilötiedot (PII) ovat asetuksissa käytössä, käyttäjänimet näytetään. Jos henkilötiedot ovat pois käytöstä yhden tai useamman tiimin osalta, kaikkien tiimien osalta näytetään hajautetut data-arvot.

Käyttöasteraportin tietojen vieminen

Voit ladata laskentataulukon, joka käyttää nykyisiä suodattimiasi ja määrittämääsi ajanjaksoa tiimisi käyttöasteraportin tiedoissa.

1. Kirjaudu sisään Autodesk-tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Valitse Reporting (Raportointi) > Usage Report (Käyttöasteraportti).
  3. Klikkaa Export (Vie) luodaksesi tiedoston.
  4. Valitse Export-sivun Export History -kohdassa Download, kun raportti on saatavilla.