Tilien hallinta – koulutuskäyttö

Oppilaitoksen koulutusohjelmiston käyttöoikeuksien uusiminen

Koulutusohjelmiston käyttöoikeuden uusimistapa riippuu oman lisenssisi tyypistä.

• Yksivuotiset usean käyttäjän lisenssit: Uusitaan tällä hetkellä automaattisesti vuodeksi kerrallaan.
  • Verkkolisenssit: Lisenssin vanhenemisen jälkeen on luotava uusi verkkolisenssitiedosto. Lisätietoja on kohdassa Lisenssitiedoston hankkiminen ja asentaminen.
  • Monen käyttäjän yksittäiset lisenssit: Aktivoi uudelleen antamalla olemassa oleva sarjanumero siihen tuotteeseen, jonka haluat uusia:
    1. Napsauta avattavaa kirjautumisvalikkoa ja valitse kohta Hallitse lisenssiä.
    2. Laajenna lisenssin tiedot lisenssien hallinnassa ja valitse Päivitä.
    3. Anna sarjanumero uudelleen ja napsauta Aktivoi.
    4. Napsauta aloitusruudun kohtaa Aktivoi.
    5. Napsauta kohtaa Valmis.
    6. Uusi vanhentumispäiväsi näytetään lisenssien hallinnassa.

Vinkki: Katso lisätietoja tuotteen sarjanumeron sijainnista kohdasta Tuotteen lisenssitietojen tarkasteleminen.