TILIEN HALLINTA – KOULUTUSKÄYTTÖ

Education-palvelupaketin ohjeet opiskelijalle

Jos olet opiskelija, näitä ohjeita noudattamalla saat maksuttoman ohjelmiston käyttöösi omalla tietokoneellasi Autodesk Education -palvelupaketin kautta.

• Opiskelija, joka haluaa asentaa opettajan hänelle määrittämiä tuotteita.
  • Opiskelija, jolle ei ole määritetty tuotteita vaan jonka on hankittava ne itse.
  • Opiskelija, joka on valmis uusimaan Education-palvelupaketin käyttöoikeuden.

Jos tarvitset lisää apua matkan varrella, saat lisätietoja klikkaamalla linkkiä.

Opiskelijat, jotka asentavat heille määritettyjä tuotteita

Sinun tulisi olla saanut Autodeskilta sähköpostiviesti, jossa kerrotaan, mitä tuotteita opettajasi on määrittänyt ja mistä voit ladata ne. Ohjelmiston käyttöönoton vaiheet vaihtelevat sen mukaan, onko sinulla Autodesk-tili.

Opiskelijat, jotka hankkivat tuotteita itselleen

Jos sinulle ei ole määritetty tuotetta, voit silti hankkia maksuttoman Autodesk-ohjelmiston itse. Opiskelijana voit luoda tilin ja vahvistaa kelpoisuutesi Autodesk Education -palvelupaketin käyttöön. Toimi seuraavasti:

1. Vahvista kelpoisuutesi oppilaitoksesta saamallasi sähköpostiosoitteella siirtymällä Get Products (Hanki tuotteita) -sivulle (englanniksi) ja valitsemalla Get Started (Aloita käyttö). Tämä tarkoittaa opiskelijan roolisi vahvistamista hyväksytyssä oppilaitoksessa.
    Huomautus: Sinun on ehkä toimitettava lisää asiakirjoja ennen kelpoisuutesi hyväksymistä.

2. Luo Autodesk-tili napsauttamalla Complete Account Setup (Viimeistele tilin määritys) -linkkiä sähköpostissa, jonka sait koulutusprofiilin täyttämisen jälkeen.

3. Lataa ja asenna ohjelmisto Get Products (Hanki tuotteita) -sivulta (englanniksi).
    Tärkeää: Vaikka ohjelmisto olisi jo asennettuna käyttämälläsi laitteella, sinun on klikattava tuotekortissa Download (Lataa) -painiketta, jotta tuotteen käyttöoikeus aktivoituu.

4. Käynnistä tuote, kirjaudu Autodesk-tilille ja aloita ohjelmiston käyttö.
    Huomautus: Kun olet kirjautuneena sisään selaimessa, sinun on ehkä palattava ohjelmistoon valitsemalla Go to Product (Siirry tuotteeseen).

Opiskelijat, jotka uusivat tuotteen käyttöoikeuden

Oppilaitosten Education-ohjelmistojen käyttö edellyttää kelpoisuuden uusimista vuosittain.  Voit tarkistaa uusimispäivän Get Products (Hanki tuotteita) -sivulta (englanniksi). Kirjaudu sisään, jotta näet henkilökohtaisen bannerisi sivun yläreunassa. Muista myös tarkistaa sähköpostisi, sillä Autodesk lähettää sähköpostimuistutuksen 30 päivää ennen kelpoisuutesi päättymistä.

Lisätietoja Autodesk-ohjelmiston oppilaitoskäytön uusimisesta on artikkelissa Koulutusohjelmiston käyttöoikeuden uusiminen.

Huomautus: Jos et uusi kelpoisuuttasi ajoissa, sinun on aloitettava alusta koulutusohjelmiston ja kaikkien tilaustesi käyttöönotto, vaikka tuote olisi jo asennettu.