Tilien hallinta – koulutuskäyttö

Opiskelijat ja opettajat, jotka asentavat heille määritettyjä tuotteita

Jos opettajasi tai työtoverisi määrittää sinulle Autodesk-tuotteen, saat Autodeskilta sähköpostin, jossa kerrotaan sinulle määritetyt tuotteet ja sen, mistä ne voi ladata. Noudata alla olevia ohjeita riippuen siitä, onko sinulla jo Autodesk-tili vai ei.

Voit asentaa ohjelmiston enintään kolmeen laitteeseen. Määritetyillä käyttäjillä on ohjelmiston käyttöoikeus siihen asti, kun tuotemäärityksen tehnyt opettaja peruuttaa käyttöoikeuden tai kun heidän kelpoisuutensa koulutuspalvelupakettiin päättyy.

Huomautus: Opettajasi tai työtoverisi voi määrittää sinulle toissijaisen järjestelmänvalvojan roolin, jotta voit auttaa opiskelijoiden lisäämisessä ja määrittämisessä sekä tiimien hallitsemisessa. Lue lisätietoja kohdasta Käyttäjien hallinnan järjestelmänvalvojan roolit.

Jos sinulla ei ole tiliä

Jos sinulla ei ole Autodesk-tiliä, sinun on luotava sellainen, ennen kuin voit ladata tuotteita.

1. Luo Autodesk-tili tuotemäärityksen johdosta sinulle lähetetyn Autodesk-sähköpostin ohjeiden mukaisesti. Anna etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja salasana. Sähköpostikentässä on se sähköpostiosoite, jota käytettiin tuotteen määritykseen. Se toimii myös uutena Autodesk-käyttäjätunnuksenasi.
  2. Hyväksy Autodeskin käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö valitsemalla valintaruutu ja napsauta Luo tili.
  3. Napsauta vahvistusviestin kohtaa Valmis.
  4. Siirry siirtymispalkin kohtaan Tuotteet ja palvelut.
  5. Etsi tuote ja napsauta Lataa nyt tai Näytä lataukset.
  6. Lataa Windows- tai Mac-ohjelmisto näytön ohjeiden mukaisesti.
  7. .exe- tai .dmg-tiedoston lataamisen jälkeen tee asennus näytön ohjeiden mukaisesti.

Pidä Autodesk-käyttäjätunnuksesi ja salasanasi turvallisessa paikassa, kuten salasanojen hallintasovelluksessa. Kirjautumistietoja tarvitaan siihen, että saat pääsyn tuotelatauksiin oman tilisi kautta, ja joissakin tapauksissa myös Autodesk-tuotteisiin kirjautumiseen.

Jos sinulla on tili

Jos sinulla on Autodesk-tili, kirjaudu sisään ja lataa tuotteet.

1. Napsauta tuotemäärityksen johdosta sinulle lähetetyssä Autodesk-sähköpostissa olevaa painiketta Aloita kirjautumalla sisään. Voit myös siirtyä suoraan Autodesk-tiliin ja kirjautua sisään.
    Huomautus: Määritä pyydettäessä kaksivaiheinen vahvistus tai napsauta Muistuta myöhemmin.
  2. Napsauta siirtymispalkin kohtaa Tuotteet ja palvelut.
  3. Etsi tuote ja napsauta Lataa nyt tai Näytä lataukset.
  4. Lataa Windows- tai Mac-ohjelmisto näytön ohjeiden mukaisesti.
  5. .exe- tai .dmg-tiedoston lataamisen jälkeen tee asennus näytön ohjeiden mukaisesti.