Tulosta laskut

Tilausvahvistuksesi sähköpostiviesti on ostokuittisi tai laskusi. Tallenna tai tulosta tämä sähköpostiviesti tai tulosta se uudelleen tililtäsi. Jos ostit myyntiedustajan kautta, etsi laskusi maasi hakusivulta. Saat vahvistussähköpostin (kuitin) aina, kun laskutamme sinua, jos tilauksesi uusitaan automaattisesti.

Tulosta lasku Autodesk-tilillä

Voit tarkastella tilaushistoriaasi kirjautumalla sisään tilille, jota käytettiin ostoksen tekemiseen. Jos laskutus ja tilaukset eivät näy, kun kirjaudut sisään, olet hallitussa ympäristössä, ja tämän tyyppiset tehtävät suorittaa sopimuspäällikkö tai järjestelmänvalvoja.

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Tee Laskutus ja tilaukset > Tilaushistoria -kohdassa tuotteen nimen alla seuraavaa, jos paikkasi on
    • Yhdysvallat: valitse Näytä tilaus
    • Eurooppa: valitse Verolasku.
  3. Valitse laskun tietonäytössä Tulosta.

Huomautus: Koreassa olevat asiakkaat voivat tulostaa laskun noudattamalla kohdassa Näytä tilaushistoria ja kuitit olevia ohjeita.

Tulosta lasku Autodeskin valtuutetun kumppanin kautta ostetuista tuotteista

Joissakin tapauksissa näet Hallinnoi-painikkeen, kun valitset tuotetilauksen. Etsi tilausnumero alkuperäisestä tilausvahvistuksen sähköpostiviestistäsi ja toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi ja avaa Hae tilauksesi -sivu valitsemalla tuotteessa Hallinnoi.
    Huomautus: Jos et pysty käyttämään Hae tilauksesi -sivua tililtäsi, siirry ostomaan hakusivulle.
  2. Anna tilausnumero (löytyy vahvistussähköpostiviestistäsi) ja salasana ja valitse Hae tai Etsi tilaus.
  3. Vieritä sivun alareunaan ja valitse Näytä lasku.
  4. Vain Eurooppa, Yhdistynyt kuningaskunta, Australia ja Uusi-Seelanti: Valitse oikealta puolelta lähellä sivun alareunaa Lataa ALV-lasku.