Vaihda salasanasi

Jos olet unohtanut salasanasi, pyydä sen vaihtamista. Voit myös vaihtaa salasanasi profiilisi suojausasetuksissa. Järjestelmänvalvojat eivät pysty asettamaan tai vaihtamaan toisen käyttäjän salasanaa. Kun järjestelmänvalvoja lisää käyttäjän, käyttäjä saa sähköpostiviestin, jossa on linkki tilin luomiseen hänen omalla sähköpostiosoitteellaan ja salasanallaan.

Vaihda salasana

1. Siirry osoitteeseen accounts.autodesk.com, kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava.
    Huomautus: Jos sinulla on jo tili, mutta et muista käytettyä sähköpostiosoitetta, älä luo uutta tiliä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi apua tilisi kirjautumistietojen löytämisessä. Jos se on mahdollista, anna ohjelmiston sarjanumero, tilaussopimuksen numero tai järjestelmänvalvojan sähköpostiosoite, jotta autat meitä löytämään oikean tilin.
  2. Napsauta UNOHDITKO?-linkkiä Salasana-kentän yläpuolella. Saat sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanasi vaihtamiseen. Jos et saa salasanan vaihtamisen sähköpostiviestiä, tarkista roskapostikansiosi ja etsi lähettäjän noreply@mail.accounts.autodesk.com sähköpostiviestiä ja lisää autodesk.com luotetuksi sähköpostiverkkotunnukseksi. Jos et vieläkään ole saanut sähköpostiviestiä, ota yhteyttä tukeen.

Vaihda salasanasi

1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa profile.autodesk.com/security.
  2. Napsauta muokkauskuvaketta Salasana-kentässä.
  3. Anna nykyinen ja uusi salasana ja valitse sitten Tallenna.

Huomautus: Jos et näe vaihtoehtoa muokata salasanaasi, organisaatiosi hallitsee asetuksiasi ja sinulla on rajoitetut itsepalveluoikeudet. Ota yhteyttä organisaatiosi IT-osastoon tai lisenssin järjestelmänvalvojaan, jos sinulla on pyyntöjä.