Suojaus- ja tietosuoja-asetukset

Voit halutessasi määrittää suojaus- ja tietosuoja-asetukset profiilissasi. Turvallisuussyistä Autodesk suosittelee kaksivaiheisen todennuksen määrittämistä tilisi suojaamiseksi. Kaksivaiheinen todennus lisää ylimääräisen suojauskerroksen vaatimalla koodin, kun kirjaudut sisään Autodesk-tiliin.

Voit tarkastella ja päivittää tietosuoja-asetuksia milloin tahansa. Autodesk kerää tietoja analytiikkaa varten, kun käyttäjät käyttävät työpöytätuotteitaan. Näiden tietojen kerääminen analytiikkaohjelmiemme kautta auttaa Autodeskiä ymmärtämään paremmin, miten käytät tuotteitamme ja palveluitamme. Lisätietoja tästä ohjelmasta saat Autodesk-analytiikkaohjelman sivuilta (englanniksi).

Suojaus: Kaksivaiheinen todennus

Jos haluat käyttää kaksivaiheista todennusta, asenna ensin todennussovellus mobiililaitteeseesi koodin luomista varten. Autodesk tukee kaikkia TOTP (Time-based On-Time Passcode) -todennussovelluksia. Muutamia esimerkkejä: Twilio Authy, Cisco Duo, Google Authenticator ja Microsoft Authenticator, jotka kaikki ovat maksuttomia.

Huomautus: Yritysasiakkaat, jotka kirjautuvat sisään organisaatiotileillä, eivät voi määrittää kaksivaiheista todennusta.

Kaksivaiheisen todennuksen määrittäminen ja käyttöönotto:

1. Lataa todennussovellus ja asenna se mobiililaitteeseesi.
  2. Siirry Autodesk-tiliprofiilisi kohtaan Suojaus.
  3. Valitse kaksivaiheisen todennuksen kohdassa Määritä.
  4. Vahvista henkilöllisyytesi uudelleen antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitsemalla Kirjaudu sisään.
  5. Skannaa profiilissasi näkyvä QR-koodi todennussovelluksellasi.
  6. Anna todennussovelluksen luoma Autodeskin koodi ja valitse Ota käyttöön.

Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään, syötät sähköpostiosoitteesi ja salasanasi lisäksi koodin todennussovelluksestasi.

Huomautus: Jos tarvitset apua kaksivaiheisen todennuksen määrittämisessä, voit ottaa yhteyttä tukeen

Kaksivaiheisen todennuksen määrittäminen toiseen laitteeseen:

1. Siirry Autodesk-tiliprofiilisi kohtaan Suojaus. Kirjaudu sisään kaksivaiheisen todennuksen koodilla.
  2. Valitse kaksivaiheisen todennuksen kohdassa Muokkaa.
  3. Vahvista henkilöllisyytesi uudelleen antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitsemalla Kirjaudu sisään.
  4. Skannaa todennussovelluksella profiilissasi näkyvä QR-koodi.
  5. Anna todennussovelluksen luoma Autodeskin koodi ja valitse Ota käyttöön.

Voit poistaa kaksivaiheisen todennuksen käytöstä seuraavasti:

1. Siirry Autodesk-tiliprofiilisi kohtaan Suojaus. Kirjaudu sisään kaksivaiheisen todennuksen koodilla.
  2. Valitse kaksivaiheisen todennuksen kohdassa Muokkaa.
  3. Vahvista henkilöllisyytesi uudelleen antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitsemalla Kirjaudu sisään.
  4. Valitse vaihtoehdoista Poista käytöstä ja valitse sitten Seuraava.
  5. Vahvista Poista kaksivaiheinen todennus käytöstä.

Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään, sinua ei pyydetä antamaan koodia.

Voit käyttää vaihtoehtoista menetelmää kaksivaiheiseen todennukseen seuraavasti:

Jos todennussovelluksesi laite ei ole käytettävissä jossain tilanteessa, voit pyytää vahvistuskoodin lähettämistä sähköpostiosoitteeseesi.

1. Valitse Tilin vahvistus -näytössä, jossa sinua pyydetään antamaan koodi, Käytä toista menetelmää.
  2. Kirjoita Valitse menetelmä -näytössä sähköpostiosoitteesi ja valitse Lähetä koodi.
  3. Kirjoita näkyviin tulevassa Tilin vahvistus -näytössä sähköpostiisi lähetetty koodi ja valitse Syötä koodi.

Tietosuoja: Tuotetietoasetusten hallinta

Useimmissa vuoden 2023 ja sitä uudemmissa työpöytätuotteissa voit muuttaa asetuksiasi kerran, ja muutos koskee koko Autodesk-tiliäsi. Joissakin vuoden 2022 ja aiemmissa versioissa tuotteen tietosuoja-asetusten muutokset saattavat koskea vain työpöytätuotteita, joita käytät tietyllä laitteella.

Jos sinulla on kysymyksiä, lähetä sähköpostia osoitteeseen privacy.questions@autodesk.com.

Voit hallita asetuksia Autodesk-profiilistasi seuraavasti:

1. Kirjaudu Autodesk-tiliprofiiliisi.
  2. Napsauta Asetukset > Tuotetietosuoja -osiossa Lisää + -kuvaketta Työpöytätuotteet-kohdan vieressä ja valitse asetukset.
  3. Muuta asetuksiasi tarpeen mukaan.
  4. Vahvista muutokset valitsemalla Tallenna.

Huomautus: joitakin käyttötietoja on kerättävä toiminnallisiin tarkoituksiin, joten Pakollinen tietojen kerääminen -valintaa ei voi muuttaa. Saatamme esimerkiksi tarvita tietoja palvelujen tai ominaisuuksien toimittamiseksi tai tuotteidemme ei-kelvollisen käytön tunnistamiseksi.

Voit hallita asetuksia työpöytätuotteesta seuraavasti:

1. Avaa tuote.
  2. Siirry Tilin asetukset -valikkoon tai Ohje-valikkoon (asetusten sijainnit vaihtelee tuotteittain).
  3. Valitse Tietosuoja-asetukset tai Desktop Analytics.