Päivitä profiilisi

Muuta profiilitietojasi, kuten henkilökohtaisia tietojasi, suojaus- ja tietosuoja-asetuksiasi, kieltäsi ja sähköpostiasetuksiasi.

Päivitä profiilisi

1. Käytä profiiliasi ja asetuksiasi napsauttamalla asianmukaista linkkiä. Jotkin asetukset, kuten kaksivaiheisen todennuksen määrittäminen, vaativat lisävaiheita. Napsauta asianmukaista linkkiä saadaksesi ohjeet.
    1. Henkilökohtaiset tiedot: Päivitä nimesi, valokuvasi, yhteystietosi, ammatilliset tietosi ja paljon muuta.
    2. Suojaus: Vaihda käyttäjänimesi, vaihda sähköpostiosoite (jos uutta sähköpostiosoitetta ei ole vielä liitetty olemassa olevaan Autodesk-tiliin), vaihda salasanasi, hallitse kaksivaiheista todennusta tai poista tilisi ja tietosi.
    3. Asetukset: Valitse tilisi kieliasetukset, hallitse tuotetietoasetuksiasi ja mukauta tai rajoita Autodesk-viestintää.
  2. Jos haluat muuttaa olemassa olevia tietoja, napsauta haluamasi asetuksen vieressä olevaa muokkauskuvaketta ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
    Huomautus: Jos muokkauskuvake ei näy asetuksen vieressä, organisaatiosi hallinnoi sitä. Ota yhteyttä organisaatiosi lisenssien järjestelmänvalvojaan (tämä voi olla kertakirjautumisen järjestelmänvalvoja), jos sinulla on pyyntöjä.
  3. Jos kyseessä ovat asetukset, joihin ei ole vielä lisätty tietoja, napsauta lisäyskuvaketta ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
  4. Tee haluamasi muutokset ja valitse Tallenna.