Tietoja käyttöönoton lisäasetuksista

Kun määrität käyttöönottopaketteja Autodesk Account -tililtä, voit valita lisäasetuksia paketin kokoonpanon muuttamiseksi tai paketin asentamiseksi oletuspolusta poikkeavaan sijaintiin.

Asennuspolku

Asennuspolku määrittää paikan, jossa suurin osa sovellustiedostoista sijaitsee asennuksen jälkeen.  Jotkin käyttäjätiedostot tai jaetut tiedostot voidaan tallentaa muihin kansioihin tämäntyyppisiä tiedostoja koskevista Windows-standardeista riippuen.  Oletussijainti on C:\Program Files\Autodesk tai vastaava käyttöjärjestelmän kielestä riippuen.

Jos haluat muuttaa oletuspolkua, kirjoita uusi kansiosijainti Installation Path (Asennuspolku) -kenttään.  Tämä kenttä on pakollinen, ja sen on oltava kelvollinen Windows-kansiopolku.

Autodesk-työpöytäsovelluksen asentaminen

Tämä vaihtoehto asentaa Autodesk-työpöytäsovelluksen, kun se on valittuna. Autodesk-työpöytäsovellus on työpöytäkomponentti, joka asennetaan Microsoft Windows -pohjaisten Autodesk-tuotteiden (2017 ja uudemmat) mukana. Se tarjoaa tilaajille tuotepäivityksiä, uusia julkaisuja ja tietoturvakorjauksia.

Tätä asetusta ei ole oletusarvoisesti valittuna käyttöönottopaketeissa.  Se ei ole saatavilla asennuspakettityypeissä; Autodesk-työpöytäsovellus asennetaan automaattisesti.

Symbolisten linkkien käyttäminen

Tämän vaihtoehdon valitseminen voi pienentää useita tuotteita sisältävien käyttöönottojen tai asennusten kokoa poistamalla asennusohjelmassa olevien tiedostojen kaksoiskappaleet.

Se on oletusarvoisesti valittuna asennuspaketeille, joita käytetään vain yhdessä laitteessa. Toisaalta tämä vaihtoehto ei ole oletusarvoisesti valittuna käyttöönottopaketeille johtuen mahdollisista ongelmista kolmannen osapuolen työkaluissa, kuten SCCM. Katso lisätietoja kohdasta Symbolisten linkkien käyttäminen mukautetuissa asennuksissa ja käyttöönotoissa (englanniksi).