Käyttöönoton muokkaaminen Autodesk Account -tililtä

Voit muokata Autodesk Account -tililtä luotua käyttöönottoa.

Huomautus: jos käyttöönotot on luotu perinteisellä asennusohjelmalla, katso kohta Käyttöönoton muokkaaminen perinteisellä asennusohjelmalla.

Pakettien muokkaaminen

Paketin muokkaaminen lataa sen kokoonpanoeditoriin, jossa muutokset tehdään.

1. Siirry pakettikirjastonäkymään.
  2. Vie hiiren osoitin muutettavan paketin päälle ja napsauta Edit (Muokkaa).

Vinkki: voit hylätä muutokset napsauttamalla selaimen Takaisin-painiketta tai sivun vasemmassa yläkulmassa olevaa paluunuolta.

• Napsauta Save (Tallenna) tallentaaksesi työsi myöhempää käyttöä varten.
  • Napsauta Download (Lataa) tallentaaksesi työsi ja aloittaaksesi paketin latauksen.

Kun näköistiedostojen luontityökalu suoritetaan, se pyytää sinua vahvistamaan, että haluat päivittää olemassa olevan ylläpitäjän näköistiedoston.

Ylläpitäjän näköistiedoston sijainnin muuttaminen

Ylläpitäjän näköistiedoston siirtäminen on hyödyllistä, kun haluat jakaa sen muihin sijainteihin tai verkkoihin, jotka eivät ole yhteydessä Internetiin.

1. Muokkaa ylläpitäjän näköistiedostossa olevaa käskyjonotiedostoa näyttääksesi uuden sijainnin polun. Sinun ei tarvitse muuttaa muita näköistiedostokansiossa olevia tiedostoja, koska käskyjonotiedosto on ainoa osa, joka sisältää sen kansion nimen, johon ylläpitäjän näköistiedosto alun perin luotiin.
  2. Muokkaa pakettia Autodesk Account -tilillä päivittääksesi käyttöönoton näköistiedoston polun uuteen sijaintiin. Tämä mahdollistaa polun helpon päivittämisen jatkossa.

Vinkki: voit käyttää suhteellisia polkuja, joista on hyötyä, jos aiot jakaa ylläpitäjän näköistiedoston useisiin palvelinsijainteihin tai jos luot kaksoiskappaleen näköistiedostosta ennen sen muokkaamista.

Komentoriviparametrit

Asennusohjelman suoritettavan tiedoston komentoriviparametreja ei tarvita jokaisessa käyttöönotossa, mutta asennus epäonnistuu, jos tarvittavat parametrit puuttuvat. Käskyjonotiedosto sisältää komennot, joissa on oikeat asennusparametrit, ja se suorittaa asennuksen oletusarvoisesti käyttöliittymän perustilassa (edistymispalkilla).

Huomautus: Käskyjonotiedosto sisältää lisäkomentoja hiljaista asennusta ja asennuksen poistoa varten. Nämä komennot muutetaan kommenteiksi. Ota ne käyttöön poistamalla kommentit.

Jotkin seuraavassa viitetaulukossa olevat parametrit näkyvät sekä lyhennetyssä muodossa että pidemmässä muodossa luettavuuden vuoksi.

Nimi Parametri Kuvaus
Ohje -h Tulostaa käytettävissä olevat ohjelmavaihtoehdot ja lyhyen kuvauksen jokaisesta.
Kokoonpanotiedot -m Määrittää tätä asennusta varten ladattavien kokoonpanotietojen tiedostopolun. Oletusarvo on Setup.xml samassa hakemistossa kuin Installer.exe.
Asennustila -i Määrittää asennusohjelman suoritettaman toiminnon tyypin.
  • install (asennus) suorittaa asennuksen työnkulun (oletus)
  • uninstall (asennuksen poisto) suorittaa asennuksen poiston työnkulun
  • deploy (käyttöönotto) suorittaa käyttöönoton työnkulun.
Käyttöliittymän tila --ui_mode Määrittää asennusohjelman käyttöliittymän tilan
  • full (täydellinen) suorittaa asennusohjelman kaikilla käyttäjän valittavissa olevilla vaihtoehdoilla (oletus)
  • basic (perus) suorittaa asennusohjelman, joka näyttää vain edistymis- ja virheviestit
  • silent (hiljainen) ei näytä valintaikkunoita ja on sama kuin -q- tai --silent-parametri.
Hiljainen -q Määrittää, ettei työnkulussa näytetä valintaikkunoita.
Kieli -l
  • en-US (amerikanenglanti, oletus)
  • cs-CZ (tšekki)
  • de-DE (saksa)
  • es-ES (espanja)
  • fr-FR (ranska)
  • hu-HU (unkari)
  • it-IT (italia)
  • ja-JP (japani)
  • ko-KR (korea)
  • pl-PL (puola)
  • pr-BR (brasilianportugali)
  • pt-PT (euroopanportugali)
  • ru-RU (venäjä)
  • zh-CN (yksinkertaistettu kiina)
  • zh-TW (perinteinen kiina)
Offline-tila --offline_mode Määrittää, että asennusohjelma käynnistetään paikalliselta tietovälineeltä. Autodeskiin ei lähetetä kutsuja asennusohjelmien lataamista varten.
Käyttöönoton kokoonpano -o Määrittää tätä asennusta varten ladattavan käyttöönoton kokoonpanon tiedostopolun. Tämän pitäisi yleensä olla deployment.xml-tiedosto näköistiedostokansiossa.
Pakettilaajennus --extension_manifest Määrittää tähän asennukseen sisällytettävät päivitykset, laajennukset, lisäosat, sisällön ja kielipaketit sisältävien kokoonpanotietojen tiedostopolun.