Käyttöönoton parhaat käytännöt

Varmista onnistunut käyttöönotto noudattamalla näitä vinkkejä.

• Luo käyttöönotto jaettuun verkkosijaintiin ylläpitäjän työasemasta palvelimen sijaan. Näin sinun ei tarvitse suorittaa asennusohjelmaa, lukea mediaa ja kirjoittaa tiedostoja samalla tietokoneella. Käyttöönoton luominen palvelimelle voi hidastaa ja vahingoittaa käyttöönottoa.
  • Älä luo käyttöönottoja WAN- tai VPN-verkon kautta, sillä ne ovat yleensä hitaita ja saattavat aiheuttaa virheitä.
  • Luo Windows-käyttöönottoja vain FAT-/FAT32-/NTFS-tiedostojärjestelmiin. Autodesk ei testaa tai tue muita tiedostojärjestelmiä, kuten DFS-, NFS-, AIX-, LINUX-/UNIX-tiedostojärjestelmiä ja verkkoon kytkettyjen tallennuslaitteiden (NAS) tiedostojärjestelmiä.
  • Varmista, että kaikilla käyttäjillä on seuraavat oikeudet:
    • lukuoikeus jaettuun verkkoresurssiin, jossa käyttöönotot sijaitsevat
    • kirjoitusoikeus verkkolokin polkuun.
  • Vältä käyttöönottojen siirtämistä palvelimien välillä. Jos sinun on siirrettävä käyttöönotto, muokkaa sitä lisäämällä uusi sijainti käyttöönoton rakenteeseen.
  • Testaa käyttöönotto asentamalla se vain yhteen työasemaan, ennen kuin asennat sen muihin.