Installation for individuals

Lataa aiempia versioita

Jotkin Autodesk-ohjelmistojen aiemmin julkaistut versiot ovat saatavilla etuna, kun tilaat Autodesk-ohjelmiston nykyisen version.

Mitä aiempia versioita voit ladata?

Autodesk-ohjelmiston aiemman version lataaminen

Sinun ei tarvitse poistaa nykyisen version asennusta ladataksesi ja asentaaksesi aiemman version.

Opiskelijat ja opettajat: Jos sinulla on koulutuskäyttölisenssi, siirry Education Community (englanniksi) -yhteisöön.

Enintään kolme vuotta vanhemmat tuoteversiot

1. Kirjaudu sisään Autodesk-tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Etsi tuotteesi kohdasta All Products and Services (Kaikki tuotteet ja palvelut).
  3. Napsauta tuoteruudussa nykyistä versiota ja valitse edellinen versio.
  4. Lataa tuotteesi.

4–5 vuotta vanhemmat tuoteversiot

1. Kirjaudu sisään Autodesk-tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Klikkaa Autodesk Assistant -kuvaketta (kysymysmerkki oikeassa alakulmassa).

Huomaa, että tukea (mukaan lukien tekninen tuki, ohjelmistopäivitykset ja hotfix-korjaukset) tarjotaan vain enintään kolme vuotta vanhoille tuoteversioille.