Run and authenticate your software

Kun suoritat ohjelmiston ensimmäisen kerran, voit todennäköisesti käyttää sitä heti. Tämä johtuu siitä, että tuotteesi todennetaan automaattisesti. Yleensä ohjelmiston aktivoimiseksi ei tarvitse tehdä muuta.

Joissakin tapauksissa saatat kuitenkin nähdä Let's Get Started (Aloita käyttö) -ikkunan, jossa pyydetään tietoja lisenssistäsi. Sinua pyydetään valitsemaan kolmesta vaihtoehdosta lisenssin tunnistamista varten ja antamaan siihen liittyviä tietoja.

Let's Get Started (Aloita käyttö) -ikkunassa on alla olevat kolme vaihtoehtoa. Tarkka sanamuoto riippuu tuoteversiosta.

• Sign in with your Autodesk ID (Kirjaudu sisään Autodesk ID:llä) Single-user (Yksi käyttäjä) tai Sign in (Kirjaudu sisään). Voit valita tämän vaihtoehdon kirjautumalla Autodesk Account -tilillesi osoitteessa manage.autodesk.com.
    Huomautus: Varmista, että ensisijainen tai toissijainen järjestelmänvalvoja on määrittänyt käyttämällesi Autodesk ID:lle käyttöoikeuden. Jos ei, pyydä järjestelmänvalvojaa antamaan sinulle käyttöoikeus. Lisätietoja on kohdassa Käyttäjähallinnan yleiskatsaus.
  • Use a network license (Käytä verkkolisenssiä) tai Multi-user (Monen käyttäjän lisenssi). Valitse tämä vaihtoehto, jos ohjelmisto on tallennettu tietokoneverkkoon. Sinulta saatetaan pyytää lisätietoja verkkolisenssistäsi.
  • Enter a serial number (Anna sarjanumero). Valitse tämä vaihtoehto, jos sait sarjanumeron ohjelmiston mukana. Löydät sarjanumeron Autodesk Account -tilin Products and Services -kohdasta.