Saatavilla olevien aiempien versioiden lataaminen

Lataukset Flex-käyttäjille ja aktiivisille tilaajille

Flex-käyttäjät ja asiakkaat, joilla on aktiivinen tilaus, voivat ladata tuotteidensa aiemmat versiot Autodesk Account -tililtään. Sinun ei tarvitse poistaa nykyisen version asennusta ladataksesi ja asentaaksesi aiemman version.

Enintään kolme vuotta vanhemmat tuoteversiot:

1. Kirjaudu sisään Autodesk Account -tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Etsi tuotteesi All Products and Services (Kaikki tuotteet ja palvelut) -kohdasta.
  3. Napsauta tuoteruudussa nykyistä versiota ja valitse edellinen versio.
  4. Lataa tuotteesi.

4–5 vuotta vanhemmat tuoteversiot:

1. Kirjaudu sisään Autodesk Account -tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Napsauta Autodesk Assistant -kuvaketta (selite oikeassa alakulmassa) ja seuraa chat-kehotteita ladataksesi ohjelmiston.

Huomautus: Teknistä tukea ja ohjelmistopäivityksiä tarjotaan vain aiemmille versioille, jotka ovat enintään kolme vuotta vanhoja.

Lataukset opiskelijoille ja opettajille

Opiskelijat ja opettajat voivat hankkia aiempia tuoteversioita Autodesk Education -resurssien kautta (englanniksi).