Tuotteiden saaminen toisella kielellä

Lataa tuote omalla kielelläsi ja hallitse kielipaketteja.

Ohjelmiston lataaminen eri kielellä

1. Kirjaudu sisään Autodesk Account -tilille osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Etsi tuotteesi All Products and Services (Kaikki tuotteet ja palvelut) -kohdasta.
  3. Valitse tuoteruudussa kieli ja lataa tuote.

Kielipaketin lisääminen

Kun lisäät kielipaketin Autodesk-tuotteeseen, voit vaihtaa kielestä toiseen käyttöliittymässä ja dokumentaatiossa. Kielipaketin lisääminen ei luo kaksoiskappaletta tuotteen ydinohjelmistosta. Yksi asennettu tuote voi tukea useita kieliä.

Huomautus: Voit asentaa kielipaketteja vasta tuotteen asentamisen jälkeen. Kielipaketteja ei ole saatavilla kaikille tuotteille ja käyttöjärjestelmille.

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Etsi tuotteesi All Products and Services (Kaikki tuotteet ja palvelut) -kohdasta ja napsauta View Details (Näytä tiedot).
  3. Napsauta Languages (Kielet) saatavilla olevista latauksista. Jos kielipaketteja ei ole saatavilla, painike ei ole näkyvissä.
  4. Valitse kieli ja napsauta Download (Lataa).

Kielipaketin asentaminen tuotteesta

1. Valitse Help (Ohje) -valikosta Download Language Packs (Lataa kielipaketteja).
  2. Valitse ladattava kielipaketti verkkosivustolta, jolle sinut ohjataan.
  3. Kun lataus on valmis, asenna kielipaketti paikalliseen asemaan.

Kielipaketin asennuksen poistaminen

1. Siirry Windowsin Käynnistä-valikosta Ohjauspaneeliin ja valitse vaihtoehto ohjelmien asennuksen poistamiseksi (yleensä Ohjelmat ja toiminnot).
  2. Valitse kielipaketti ja napsauta Poista asennus.

Huomautus: Voit poistaa kielipaketteja poistamatta päätuotteen asennusta. Et kuitenkaan voi poistaa oletuskielen (joka asennettiin alun perin tuotteen mukana) asennusta erillään tuotteesta.