Tuoteavainten etsiminen

Tuoteavaimet ovat koodeja, jotka erottelevat tuotteet ja tuoteversiot. Saatat tarvita niitä Autodesk-tuotteiden asentamista varten.

Tuoteavaimen etsiminen

Voit etsiä Autodesk-tuotteidesi tuoteavaimet interaktiivisen hakutyökalun avulla. Varmista, että valitset oikean tuotenimen ja vuoden (version).

Jos tuoteavaimen syöttämisen yhteydessä ilmenee aktivointivirhe, tarkista, että valitsit hakutyökalussa oikean tuotteen (tai ohjelmistopaketin) ja version. Jos avainta ei löydy, ota yhteyttä tukeen. Yli viisi versiota vanhempia tuoteversioita ei tueta.

Mistä löydän yksittäisten tilausten sarjanumerot?

Etsi tuotteesi Autodesk Account -tililtäsi ja napsauta View Details (Näytä tiedot). Näytä sitten sarjanumero napsauttamalla License Details (Lisenssitiedot). Jos tuotteella ei ole sarjanumeroa, View Details (Näytä tiedot) -vaihtoehtoa ei näytetä. Sarjanumero on sama kaikille yksittäisen tai monen käyttäjän tilaustuotteen versioille.

Toimialakokoelmat

Jokaisella toimialakokoelman tuotteella on eri tuoteavain. Jos ostit tuotteen osana kokoelmaa, etsi kyseinen tuote hakutyökalun avulla.

Jos ostit tuotteen osana ohjelmistopakettia (esimerkiksi Autodesk Factory Design Suite), samaa tuoteavainta käytetään kaikkien ohjelmistopaketin tuotteiden aktivointiin. Etsi ohjelmistopaketin nimi työkalun avulla.