Sarjanumeron päivittäminen

Voit tarkastella ja päivittää ohjelmiston sarjanumeroa asentamatta ohjelmistoa uudelleen.

Sarjanumeron päivittäminen ohjelmistosta

Voit muuttaa sarjanumeron useimpien tuotteiden Help (Ohje) -valikosta.

1. Käynnistä Autodesk-ohjelmisto.
  2. Valitse yksi seuraavista Help (Ohje) -valikossa (polku voi vaihdella tuotteittain):
    • Help (Ohje) > About (Tietoja)
    • Help (Ohje) > About (Tietoja tuotteesta ).
    • Help (Ohje) > Autodesk Product Information (Autodesk-tuotteen tiedot) > About   (Tietoja tuotteesta ).
  3. Napsauta About (Tietoja) -ikkunassa Manage License (Hallitse lisenssiä).
  4. Näytä lisenssitiedot napsauttamalla License Manager (Lisenssien hallinta) -ikkunassa tuotenimen vieressä olevaa nuolta.
  5. Napsauta sarjanumeron vierestä Update (Päivitä).
    Huomautus: jos lisenssityyppi on käyttäjälisenssi, et käytä sarjanumeroa tuotteen kyseiselle versiolle.
  6. Anna tuotteen sarjanumero ja napsauta Activate (Aktivoi).
  7. Joskus tuote täytyy käynnistää uudelleen, jotta päivitetty sarjanumero näkyy.

Huomautus: jos sinulla on kokoelma tuotteita, joilla on sama sarjanumero, päivitä jokaisen kokoelmaan kuuluvan tuotteen sarjanumero.