Tuotteen lisenssitietojen tarkastelu

Löydät lisenssisi tyyppiä koskevat tiedot sekä siihen mahdollisesti liittyvät sarjanumerot Autodesk Account -tililtäsi tai tuotteesta.

Lisenssitietojen löytäminen Autodesk Account -tililtä

Näet kunkin tuotteen nykyiset lisenssitiedot Autodesk Account -tililläsi.

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Etsi tuotteesi All Products and Services (Kaikki tuotteet ja palvelut) -kohdasta.
  3. Napsauta tuoteruudussa View Details (Näytä tiedot).
  4. Jos License Details (Lisenssitiedot) -valinta on näkyvissä tuotetietosivulla, näet sarjanumeron ja tuoteavaimen valitsemalla sen.

Jos License Details (Lisenssitiedot) -valinta ei ole näkyvissä tuotetiedot sivulla, sarjanumeroa ei ole.

Tuotteen lisenssitietojen löytäminen

Etsi laitteeseesi asennettujen tuotteiden lisenssitiedot.

Vuoden 2017 tuotteet ja uudemmat

1. Käynnistä ohjelmisto.
  2. Napsauta otsikkorivillä omaa tiliäsi > Manage License.

3. Tuotteen kirjautumisvalikko

Huomautus: jos et näe tiliäsi otsikkorivillä, valitse Help (Ohje) > About (Tietoja) > Manage License (Hallitse lisenssiä).
  4. Näytä lisenssitiedot laajentamalla aktiivisen lisenssin laatikko.
License Manager (Lisenssien hallinta) -valintaikkuna

Huomautus: Jos kyseessä on yhden käyttäjän tilaus, sisäänkirjautumiseen ei yleensä tarvita sarjanumeroa. Vuosien 2017–2019 tuotteiden lisenssityyppi voi olla Stand-alone (yksittäinen lisenssi), mutta vuoden 2020 ja sitä uudempien tuoteversioiden lisenssityyppi on User License (käyttäjälisenssi).

Vuoden 2016 tuotteet ja vanhemmat

1. Käynnistä ohjelmisto.
  2. Valitse Help (Ohje) > About (Tietoja) tai About  [Product Name] (Tietoja tuotteesta [tuotteen nimi]).
  3. Napsauta About (Tietoja) -ikkunassa Product Information (Tuotetiedot) tai Product License Information (Tuotteen lisenssitiedot).

Jos et löydä sarjanumeroa edellä mainittujen ohjeiden avulla, pyydä lisenssiraportti noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Siirry tukisivullemme.
  2. Napsauta Post-purchase support (Myynninjälkeinen tuki) -ruutua.
  3. Valitse User and License Management (Käyttäjien ja lisenssien hallinta)
  4. Valitse Manage Licenses (Hallitse lisenssejä).
  5. Valitse License reports (Lisenssiraportit) ja täytä pakolliset kentät lähettääksesi pyyntösi.

*Huomautus: Ensisijainen ja toissijainen ylläpitäjä voivat pyytää lisenssiraporttia. Muussa tapauksessa pyytäjän sähköpostiosoitteen verkkotunnuksen on vastattava yrityksen nimeä.