Konfigurere en Premium-plan

Slik konfigurerer du Premium-planen.

Slik konfigurerer du Premium-planen

Som administrator kan du følge disse trinnene for å konfigurere en Autodesk Premium-plan. Spor fremgangen din med premium innføringskurs som er oppført nedenfor. Hvis du vil ha en oversikt, kan du se Velge en plan for Autodesk-abonnementene dine.

Merk: Hvis du har en Standard-plan, kan du se Konfigurere en standardplan.

1. Konfigurere og distribuere enkel pålogging (SSO) hvis du ikke allerede har gjort det. Se Konfigurasjonsveiledningen for enkel pålogging.

2. Tilordne brukere til produkter enkeltvis eller etter gruppe. Brukere legges automatisk til i brukerlisten når de bruker SSO.

3. Vise rapportene dine. Rapport over lisensbruk

4. Administrere kontrakter og fornyelser. Se Oversikt over fakturering og bestillinger

5. Finn ut hvordan du kontakter brukerstøtte. Se Slik kontakter du brukerstøtte.

Innføringskurs

Innføringskurs

Utforsk tilpassede kurs for kontoadministratorer.