Konfigurere en Standard-plan

Slik konfigurerer du Standard-planen din.

Administratorer kan følge disse trinnene for å konfigurere og vedlikeholde Autodesk Standard-planen din.

Merk: Hvis du har en Premium-plan, kan du se Konfigurere en Premium-plan.

1. Konfigurere og distribuere enkel pålogging (SSO). Autodesk anbefaler denne metoden, men hvis du ikke vil aktivere SSO, kan du oppfordre brukere til å aktivere totrinnskontroll. For å finne ut mer om SSO, se Konfigurasjonsveiledningen for enkel pålogging. For å finne ut mer om totrinnskontroll, se Konfigurere totrinnskontroll.

2. Tilordne brukere til produkter enkeltvis eller etter gruppe.

•   Tilordne produkter enkeltvis. Se Tilordne brukere etter produkt.

•   Tilordne produkter etter gruppe. Se Legge til og fjerne brukere og Tilordne produkttilgang.

Merk: Brukere legges automatisk til i brukerlisten når de bruker SSO.
  3. Vise rapportene dine. Rapportering av lisensbruk

4. Administrere kontrakter og fornyelser. Se Administratorroller for brukeradministrasjon

5. Finn ut hvordan du kontakter brukerstøtte. Se Få hjelp fra Autodesk brukerstøtte.