KONTOADMINISTRASJON FOR UTDANNING

Elevveiledning til utdanningspakken

Hvis du er elev, kan du følge disse trinnene for å få gratis tilgang til programvare gjennom Autodesks utdanningspakke på datamaskinen din.

• En elev som ønsker å installere produkter som en lærer har tilordnet til deg.
  • En elev som ikke har fått tildelt produkter og må skaffe dem selv.
  • En elev klar til å fornye tilgangen til utdanningspakken.

Hvis du trenger mer hjelp underveis, klikker du på en kobling for å finne ut mer.

Elever som installerer produkter de har fått tildelt

Du skal ha mottatt en e-post fra Autodesk som forteller deg hvilke produkter læreren din har tilordnet deg, og hvor du kan laste dem ned. Hvordan du får tilgang til programvare varierer avhengig av om du har en Autodesk-konto eller ikke.

Elever som skaffer produkter til seg selv

Hvis du ikke har fått tilordnet et produkt, kan du likevel få gratis Autodesk-programvare. Som elev kan du opprette en konto og bekrefte at du er kvalifisert for Autodesks utdanningspakke. Gjør følgende:

1. Bekreft at du er kvalifisert, ved hjelp av e-postadressen du har fått fra skolen, ved å gå til Hent produkter-siden (engelsk) og klikke på Kom i gang. Dette innebærer å validere din rolle som student ved en kvalifisert utdanningsinstitusjon.
    Merk: Det kan hende du må sende inn ytterligere dokumentasjon før kvalifiseringen din godkjennes.

2. Opprett en Autodesk-konto ved å klikke på koblingen Fullfør kontooppsett i e-posten som ble sendt til deg etter at du har fullført utdanningsprofilen din.

3. Last ned og installer programvaren fra siden Hent produkter (engelsk).
    Viktig: Selv om programvaren allerede er installert på enheten du bruker, må du klikke på Last ned på produktkortet for å utløse produktrettighetene.

4. Start produktet, logg på Autodesk-kontoen og begynn å bruke programvaren.
    Merk: Når du er logget på i nettleseren, kan det hende du må klikke på Gå til produkt for å gå tilbake til programvaren.

Elever som fornyer produkttilgang

For å fortsette å ha tilgang til utdanningsprogramvaren, må du fornye kvalifiseringen din hvert år.  Du kan sjekke fornyelsesdatoen ved å gå til Hent produkter-siden (engelsk). Logg på for å se ditt personlige banner øverst på siden. Husk også å sjekke e-posten din, siden Autodesk vil sende en e-postpåminnelse 30 dager før kvalifiseringen din utløper.

Hvis du vil fornye utdanningstilgangen til Autodesk-programvare, kan du se Fornye tilgangen til utdanningsprogramvaren.

Merk: Hvis du går glipp av fornyelsesdatoen, må du starte tilgangen til utdanningsprogramvaren på nytt i tillegg til eventuelle abonnementer du hadde, selv om et produkt allerede er installert.