Elever og lærere som installerer produkter de har fått tildelt

Hvis læreren eller kollegaen din tilordner deg et Autodesk-produkt, mottar du en e-post fra Autodesk som forteller deg hvilke produkter som er tilordnet og hvor du kan laste dem ned. Følg trinnene nedenfor, avhengig av om du allerede har en Autodesk-konto eller ikke.

Du kan installere programvaren på opptil tre enheter. Tilordnede brukere har tilgang til programvaren inntil læreren som laget produktoppgaven opphever tilgangen eller kvalifiseringen for utdanningsplanen bortfaller.

Merk: Læreren eller kollegaen din kan tilordne deg rollen som sekundær administrator for å legge til og tilordne elever og administrere team. Se Administratorroller for brukeradministrasjon hvis du vil ha mer informasjon.

Hvis du ikke har en konto

Hvis du ikke har en Autodesk-konto, må du opprette en før du kan laste ned produktene.

1. I e-posten fra Autodesk som du mottar når du er tilordnet et produkt, følger du instruksjonene for å opprette en Autodesk-konto. Oppgi fornavn, etternavn, e-postadresse og passord. E-postfeltet inneholder e-postadressen der du mottok produkttilordningen. Det er også din nye bruker-ID for Autodesk.
  2. Merk av i boksen for å godta Autodesks vilkår for bruk og personvernregler, og klikk på Opprett konto.
  3. Klikk på Ferdig i bekreftelsesmeldingen.
  4. Gå til Produkter og tjenester i navigasjonsfeltet.
  5. Finn produktet ditt og klikk på Last ned nå eller Vis nedlastinger.
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned Windows- eller Mac-programvare.
  7. Når du har lastet ned .exe- eller .dmg-filen, følger du instruksjonene på skjermen for å installere.

Oppbevar bruker-ID-en og passordet for Autodesk på et trygt sted, for eksempel i et program for passordbehandling. Disse kreves for å få tilgang til produktnedlastinger fra kontoen din og i noen tilfeller for å logge på Autodesk-produkter.

Hvis du har en konto

Hvis du har en Autodesk-konto, logger du på og laster ned produktene dine.

1. I e-posten fra Autodesk som du mottar når du er tilordnet produkter, klikker du på knappen Logg på for å komme i gang. Du kan også gå direkte til Autodesk-kontoen og logge på.
    Merk: Hvis du blir bedt om det, konfigurerer du 2-trinnsbekreftelse eller klikker på Påminn meg senere.
  2. Klikk på Produkter og tjenester i navigasjonsfeltet.
  3. Finn produktet ditt og klikk på Last ned nå eller Vis nedlastinger.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned Windows- eller Mac-programvare.
  5. Når du har lastet ned .exe- eller .dmg-filen, følger du instruksjonene på skjermen for å installere.