Installasjon for administratorer

Endre en distribusjon med det klassiske installasjonsprogrammet

For produkter som oppretter en distribusjon med det klassiske installasjonsprogrammet, følger du disse instruksjonene for å endre en distribusjon, bruke en eksisterende distribusjon som en mal eller erstatte en distribusjon.

Merk: Dersom du vil endre en distribusjon som er opprettet med Autodesk-kontoen, kan du se Endre en distribusjon fra Autodesk-kontoen.

Endring av en eksisterende distribusjon

Hva du kan endre, varierer i henhold til innstillingene du valgte da du opprettet den administrative avbildningen i den opprinnelige distribusjonen.

1. Åpne den delte nettverksmappen som inneholder distribusjonen.
  2. I Verktøy-mappen dobbeltklikker du på snarveien Opprette og endre distribusjon.
  3. Klikk gjennom konfigurasjonssidene for distribusjon, og velg de nødvendige alternativene.
  4. Klikk på Opprett distribusjon.

We’re here to help

Use our resources to find the product documentation or troubleshooting articles you need to resolve an issue. If you’re stuck, your subscription entitles you to contact an agent.