Installation for individuals

Last ned tidligere versjoner

Enkelte tidligere utgitte versjoner av Autodesk-programvare er tilgjengelige som en fordel når du abonnerer på en gjeldende versjon av Autodesk-programvaren.

Hvilke tidligere versjoner kan du laste ned?

Slik laster du ned en tidligere versjon av Autodesk-programvaren

Du trenger ikke avinstallere gjeldende versjon for å laste ned og installere en tidligere versjon.

Studenter og lærere: Hvis du har en utdanningslisens, går du til utdanningsfellesskapet (engelsk).

Produktversjoner opptil tre år tilbake

1. Logg på Autodesk-kontoen på manage.autodesk.com.
  2. Finn produktet ditt under Alle produkter og tjenester.
  3. På produktflisen klikker du på gjeldende versjon og velger en tidligere versjon.
  4. Last ned produktet.

Produktversjoner fra for 4–5 år siden

1. Logg på Autodesk-kontoen på manage.autodesk.com.
  2. Klikk på Autodesk-assistenten (spørsmålstegnet nederst til høyre).

Vær oppmerksom på at all støtte, inkludert teknisk støtte, programvareoppdateringer og hurtigreparasjoner, bare gis for versjoner som er høyst tre år gamle.