Hent produkter på et annet språk

Last ned produktet på språket ditt og administrer språkpakker.

Laste ned programvare på et annet språk

1. Logg på Autodesk-kontoen på manage.autodesk.com.
  2. Finn produktet ditt under Alle produkter og tjenester.
  3. På produktflisen velger du et språk og laster ned produktet.

Legge til en språkpakke

Når du legger til en språkpakke i et Autodesk-produkt, kan du bytte fra ett språk til et annet i grensesnittet og dokumentasjonen. Ved å legge til en språkpakke kopieres ikke programvaren til kjerneproduktet. Et enkelt installert produkt kan støtte flere språk.

Merk: Du kan installere språkpakker kun etter at du har installert produktet. I tillegg er språkpakker ikke tilgjengelige for alle produkter og operativsystemer.

1. Logg på kontoen din på manage.autodesk.com.
  2. Finn produktet ditt under Alle produkter og tjenester, og klikk på Vis detaljer.
  3. Klikk på Språk under tilgjengelige nedlastinger. Knappen vises ikke dersom språkpakker ikke er tilgjengelige.
  4. Velg et språk og klikk på Last ned.

Installere en språkpakke fra produktet

1. Klikk på Last ned språkpakker på Hjelp-menyen.
  2. Velg en språkpakke for nedlasting på nettsiden du blir henvist til.
  3. Etter at nedlastingen er fullført, installerer du språkpakken på din lokale stasjon.

Avinstallere en språkpakke

1. Fra Windows Start-menyen går du til Kontrollpanel og velger alternativet for å avinstallere programmer (vanligvis Programmer og funksjoner).
  2. Velg språkpakken, og klikk på Avinstaller.

Merk: Du kan fjerne språkpakker uten å avinstallere hovedproduktet. Men du kan ikke avinstallere standardspråket (det som opprinnelig ble installert med produktet) separat fra produktet.