Asentaminen ylläpitäjille

License File Parser -jäsentimen käyttäminen ominaisuuskoodien tarkastelua varten


License File Parser -jäsennin lukee lisenssitiedoston ja näyttää sen sisällön taulukkomuodossa. Jäsentimestä on hyötyä lisenssitietojen hakemisessa, kun määrität parametreja asetustiedostossa.

  • Siirry License File Parser -jäsentimeen.
  • Napsauta Choose File (Valitse tiedosto) selataksesi lisenssitiedostoosi.
  • Valitse lisenssitiedosto ja napsauta Open (Avaa).
  • Napsauta Submit License File (Lähetä lisenssitiedosto).

Jäsennin näyttää tuotelisenssien tiedot.


Tarvitsetko apua? Kysy Autodesk Assistantilta!

Assistant voi auttaa sinua löytämään vastauksia tai ottamaan yhteyttä asiakaspalvelijaan.


Mitä tukitasoja on käytettävissä?

Eri tilaussopimukset tarjoavat erilaisia tukiluokkia. Ota selvää sopimuksesi sisältämän tuen tasosta.

Katso tukitasot