Verkkolisenssipalvelimen pysäyttäminen ja käynnistäminen uudelleen

Lisenssipalvelin täytyy pysäyttää lisenssipalvelimen järjestelmän ylläpitoa varten, mukaan lukien Verkkolisenssien hallinnan asennuksen poistaminen. Käynnistä lisenssipalvelin uudelleen, kun ylläpito on suoritettu.

Windows-lisenssipalvelimelta

Palvelimen pysäyttäminen

1. Etsi Käynnistä-valikosta LMTOOLS.
  2. Napsauta LMTOOLS-apuohjelmassa Service/License File (Palvelu/lisenssitiedosto) -välilehteä.
  3. Valitse Configure Using Services (Määritä käyttämällä palveluita).
  4. Valitse palvelun nimi lisenssipalvelulle, jonka haluat pysäyttää manuaalisesti.
  5. Napsauta Start/Stop/Reread (Käynnistä/pysäytä/Lue uudelleen) -välilehteä.
  6. Pysäytä palvelin.
    Paras käytäntö on valita Force Server Shutdown (Pakota palvelimen sammutus), ennen kuin napsautat Stop Server (Pysäytä palvelin). Odota sitten viisi sekuntia, ennen kuin yrität käynnistää palvelimen uudelleen.

Palvelimen käynnistäminen uudelleen

Napsauta LMTOOLS-apuohjelman Start/Stop/Reread (Käynnistä / pysäytä / lue uudelleen) -välilehdellä Start Server (Käynnistä palvelin).

macOS- tai Linux-lisenssipalvelimelta

Palvelimen pysäyttäminen

Syötä seuraava Päätteeseen:

./lmutil lmdown -q -force

Palvelimen käynnistäminen uudelleen

Syötä seuraava Päätteeseen ja korvaa acad.lic lisenssitiedoston nimellä ja debug.log lokitiedoston nimellä:

./lmgrd -c acad.lic -l debug.log