Anbefalte fremgangsmåter for distribusjon

Følg disse tipsene for en vellykket distribusjon.

• Opprett distribusjonen på en delt nettverksplassering fra en administrativ arbeidsstasjon i stedet for en server. På denne måten trenger du ikke å bruke den samme datamaskinen til å kjøre installasjonsprogrammet, lese media og skrive filene. Oppretting av distribusjonen på en server kan forlenge distribusjonen og føre til feil.
  • Ikke opprett distribusjoner over WAN eller VPN. Disse er vanligvis trege og det kan føre til feil.
  • Opprett Windows-distribusjoner kun på FAT/FAT32/NTFS-filsystemer. Autodesk verken tester eller støtter andre filsystemer, for eksempel DFS, NFS, AIX, LINUX/UNIX og filsystemer på NAS-enheter (Network Attached Storage).
  • Kontroller at alle brukere har:
    • Lesetilgang til den delte nettverksressursen der distribusjonene er plassert
    • Skrivetilgang til nettverksloggbanen
  • Unngå å flytte distribusjoner mellom servere. Hvis du må flytte en distribusjon, må du endre den for å inkludere den nye plasseringen i distribusjonsstrukturen.
  • Test distribusjonen ved å installere den på kun én arbeidsstasjon før du installerer den på andre.