Vaihda maksutapaa

Automaattisesti uusittavien tilausten maksuvaihtoehtoja ovat luottokortti, PayPal tai pankkisiirto (ACH, BACS tai SEPA). Et voi muokata tai poistaa olemassa olevaa maksutapaa. Sen sijaan maksutavasta riippuen voit lisätä uuden maksutavan ja valita sen oletusmaksutavaksi tai peruuttaa tilauksen ja ostaa sen uudelleen uudella maksutavalla.

Vaihda maksutapaa

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Valitse Laskutus ja tilaukset > Tilaukset ja sopimukset -kohdassa tuote avataksesi tilaustiedot.
  3. Valitse Maksu-osiossa Muokkaa.
    Huomautus: jos näet Hallinnoi-painikkeen, katso seuraava toimenpide: Vaihda maksutapaa tilausnumeron avulla.
  4. Anna uudet maksutiedot ja valitse Tallenna.

Vaihda maksutapaa tilausnumeron avulla

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Valitse Laskutus ja tilaukset > Tilaukset ja sopimukset -kohdassa tuote avataksesi tilaustiedot.
  3. Napsauta Hallinnoi avataksesi Hae tilauksesi -näytön.
  4. Anna tilausnumerosi ja salasanasi. Lisätietoja tilausnumeron paikantamisesta on kohdassa Muuta uusimista tilausnumeron avulla.
  5. Valitse Hallitse automaattista uusimista.
  6. Valitse Tilitiedot-osiossa laskutusosoitteesi alta Muokkaa.
  7. Valitse Lisää uusi maksutapa ja anna kortti- tai tilitietosi.
  8. Valitse Lähetä.
  9. Jos haluat tehdä uudesta kortista oletusmaksutavan, valitse Tallenna tilausta varten.

Maksuvirheiden selvittäminen

Jos saat virheilmoituksen maksun Autodesk-tilillä käsittelemisen aikana, tarkista seuraavat asiat:

• Kortin numero ja viimeinen voimassaolopäivä – Turvallisuussyistä et voi tarkastella tai muokata olemassa olevia korttitietoja. Jos annoit väärät korttitiedot tai korttisi on vanhentunut, anna kortin tiedot uudelleen uutena maksutapana valitsemalla Lisää kortti. Varmista, että kortin numero ja viimeinen voimassaolopäivä ovat oikein.
  • Nimi ja laskutusosoite – Varmista, että nimi ja laskutusosoite vastaavat maksupalveluntarjoajaasi tiedoissa olevaa osoitetta.
  • Ostorajat – Jotkin pankit rajoittavat sitä, kuinka paljon voit käyttää yksittäiseen ostokseen tai yhdessä päivässä. Vaikka varat olisivat käytettävissä, pankkisi ei välttämättä valtuuta maksua. Jos näin tapahtuu, soita pankkiisi. Pyydä pankkia valtuuttamaan veloitus tai hanki tietoja sen verkko-ostokäytännöistä.