Suojaus- ja tietosuoja-asetukset

Voit määrittää suojaus- ja tietosuoja-asetukset profiilissasi. Kaksivaiheinen todennus lisää ylimääräisen suojauskerroksen vaatimalla suojauskoodin, kun kirjaudut sisään mihin tahansa Autodesk-tiliin. Tämä sisältää Autodesk-tilin, Autodesk-tuotteet ja paljon muuta. Voit myös tarkastella ja päivittää tuotteesi tietosuoja-asetuksia.

Kaksivaiheinen todennus

Käytä mobiililaitteellasi todennussovellusta, kuten Duo Mobilea tai Google Authenticatoria, suojakoodin luomiseen. Tällä hetkellä järjestelmänvalvojat eivät voi vaatia käyttäjiä lisäämään kaksivaiheista todennusta, mutta heitä kannustetaan tekemään niin turvallisuuden parantamiseksi.

Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön

1. Lataa todennussovellus mobiililaitteeseesi.
  2. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa profile.autodesk.com/security.
  3. Valitse kaksivaiheisen todennuksen alla Määritä.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ja valitse Jatka.
  5. Skannaa QR-koodi todennussovelluksellasi ja valitse Jatka.
  6. Anna todennussovelluksesta luotu vahvistuskoodi ja valitse Jatka.
  7. Viimeistele prosessi napsauttamalla vahvistusviestissä Valmis. Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään, sinun on annettava vahvistuskoodi todennussovelluksesta sähköpostiosoitteesi ja salasanasi lisäksi.

Ota kaksivaiheinen todennus käyttöön vanhemmissa puhelimissa (tekstiviestillä)

1. Kirjaudu sisään tilillesi osoitteessa profile.autodesk.com/security.
  2. Valitse kaksivaiheisen todennuksen alla Määritä.
  3. Anna sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ja valitse Jatka.
  4. Napsauta näytön alareunassa olevaa tekstiviestilinkkiä: "Onko sinulla vanhempi puhelin? Käytä tekstiviestiä sen sijaan".
  5. Anna mobiililaitteesi numero ja valitse Seuraava.
  6. Anna mobiililaitteeseesi lähetetty vahvistuskoodi ja valitse Jatka.
  7. Viimeistele prosessi napsauttamalla vahvistusviestissä Valmis. Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään, sinun on annettava vahvistuskoodi todennussovelluksesta sähköpostiosoitteesi ja salasanasi lisäksi.

Poista kaksivaiheinen todennus käytöstä tai muokkaa sitä

1. Kirjaudu sisään profiiliisi.
  2. Valitse Suojaus-osassa kaksivaiheisen todennuksen alla Muokkaa.
  3. Anna sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi ja valitse Jatka.
  4. Valitse Poista käytöstä. Näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa pyydetään vahvistusta. Valitse Poista käytöstä.

Hallitse työpöytätuotteiden tuotetietoasetuksiasi

Autodesk kerää tietoja analytiikkaa varten, kun käyttäjät käyttävät työpöytätuotteitaan. Näiden tietojen kerääminen analytiikkaohjelmiemme kautta auttaa Autodeskiä ymmärtämään paremmin, miten käytät tuotteitamme ja palveluitamme. Tunnistamalla asiakkaiden trendit voimme suunnitella uusia ominaisuuksia ja optimoida olemassa olevia ominaisuuksia, parantaa laatua sekä suorituskykyä ja tarjota merkityksellisiä tietoja ja muita tietoja, jotka voivat olla arvokkaita asiakkaillemme. Lisätietoja tästä ohjelmasta saat Autodesk-analytiikkaohjelmasta (englanniksi).

Voit tarkastella ja päivittää tuotteen tietosuoja-asetuksia milloin tahansa. Useimmissa vuoden 2023 ja sitä uudemmissa työpöytätuotteissa voit muuttaa asetuksiasi kerran, ja muutos koskee koko Autodesk-tiliäsi. Joissakin vuoden 2022 ja aiemmissa versioissa tuotteen tietosuoja-asetusten muutokset saattavat koskea vain työpöytätuotteita, joita käytät tietyllä laitteella.

Hallitse asetuksia Autodesk-profiilistasi

1. Kirjaudu sisään profiiliisi.
  2. Napsauta Asetukset > Tuotetietosuoja -osiossa Lisää + -kuvaketta Työpöytätuotteet-kohdan vieressä tarkistaaksesi valintasi.
  3. Muuta valintoja tarpeen mukaan ja vahvista muutokset valitsemalla Tallenna.

Huomautus: joitakin käyttötietoja on kerättävä toiminnallisiin tarkoituksiin, joten Pakollinen tietojen kerääminen -valintaa ei voi muuttaa. Saatamme esimerkiksi tarvita tietoja palvelujen tai ominaisuuksien toimittamiseksi tai tuotteidemme ei-kelvollisen käytön tunnistamiseksi.

Hallitse asetuksia jostakin työpöytätuotteesta

1. Avaa tuote.
  2. Siirry Tilin asetukset -valikkoon tai Ohje-valikkoon (asetusten sijainnit vaihtelee tuotteittain).
  3. Valitse Tietosuoja-asetukset tai Desktop Analytics.

Kysyttävää? Ota yhteyttä osoitteeseen privacy.questions@autodesk.com.