Tallennettujen pakettien hallinta

Kun tallennat käyttöönotto- ja asennuspaketit, voit käyttää niitä uudelleen niin monta kertaa kuin tarvitset ilman, että sinun tarvitsee luoda niitä uudelleen. Jos haluat tehdä muutoksia, kuten lisätä uuden tuotteen tai päivittää olemassa olevan, voit muokata pakettia ja tallentaa sen uudelleen. Kirjastonäkymässä voit valita tallennetuille paketeille pikatoimintoja, kuten lataus, muokkaus ja poisto.

Paketin näyttäminen

Pakettikirjasto tulee näkyviin, kun käytät mukautettua asennusta. Paketit luetellaan nimen, tyypin (joko asennusohjelma tai käyttöönotto), edellisen tallennuspäivämäärän ja tuotteiden määrän mukaan. Kirjastonäkymä järjestetään oletusarvoisesti edellisen tallennuspäivän mukaan, mutta voit lajitella sen minkä tahansa sarakkeen mukaan napsauttamalla sarakkeen otsikkoa. Voit vaihtaa järjestyksen nousevaksi tai laskevaksi napsauttamalla otsikkoa uudelleen. Pikatoimintopainikkeiden selitteet tulevat näkyviin, kun viet hiiren osoittimen paketin rivin päälle. Voit luoda uuden paketin napsauttamalla oikeassa yläkulmassa Create New (Luo uusi).

Paketin lataaminen

Paketin lataaminen lataa pienen suoritettavan tiedoston, jonka avulla voit luoda asennusohjelman tai käyttöönoton näköistiedoston.

1. Vie hiiren osoitin ladattavan paketin päälle.
  2. Napsauta latauspainiketta ladataksesi käyttöönoton luonnin suoritettavan tiedoston Downloads (Lataukset) -kansioon tai selaimen asetuksissa määritettyyn kansioon. Tiedoston koko on noin 10 Mt. Se sisältää käyttöönoton kokoonpanon ja suoritettavan tiedoston, joka luo käyttöönoton.
  3. Kaksoisnapsauta suoritettavaa tiedostoa, kun lataus on valmis. Tämä luo käyttöönoton näköistiedoston tai päivittää olemassa olevan näköistiedoston samassa käyttöönoton näköistiedoston polussa. Kun käyttöönoton luonti on valmis, voit joko sulkea käyttöönottotyökalun tai tarkastella käyttöönottoa käyttöönottokansiossa.
  4. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta ladattua tiedostoa luodaksesi käyttöönoton näköistiedoston tai päivittääksesi samassa käyttöönoton näköistiedoston polussa olevan näköistiedoston. Kun se on valmis, voit joko sulkea käyttöönottotyökalun tai tarkastella käyttöönottoa käyttöönottokansiossa.

Paketin muokkaaminen

Paketin muokkaaminen lataa tallennetun paketin kokoonpanoeditoriin muutosten tekemistä varten.

1. Vie hiiren osoitin muokattavan paketin päälle.
2. Napsauta Edit (Muokkaa) -painiketta.

Kun olet valmis, voit napsauttaa joko Save (Tallenna) muutosten tallentamista varten tai Download (Lataa) muutosten tallentamista ja latauksen aloittamista varten. Voit hylätä muutokset joko napsauttamalla selaimen Takaisin-painiketta tai muokkaussivun vasemmassa yläkulmassa olevaa paluunuolta.

Paketin jakaminen ja siirtäminen

Voit jakaa paketin tiimisi muiden ylläpitäjien kanssa. Tilin ylläpitäjänä näet My Library (Oma kirjasto)- ja Team Library (Tiimikirjasto) -välilehdet mukautetun asennuksen sivulla.

Tiimin valitseminen

1. Valitse Custom Install (Mukautettu asennus) siirtymisruudusta.
  2. Napsauta Team Library (Tiimikirjasto) ja valitse tiimi.

Jos luot ja tallennat paketin, muut ylläpitäjät voivat käyttää ja muokata uutta pakettia.

Paketin siirtäminen

Voit siirtää paketteja eri tiimien välillä tai tiimin ja henkilökohtaisen kirjastosi välillä.

Paketit tiimikirjaston luettelossa

1. Vie hiiren osoitin jaettavan paketin päälle.
  2. Jos haluat säilyttää kopion paketista nykyisessä kirjastossa, napsauta Duplicate (Monista) -painiketta.
  3. Napsauta Move (Siirrä) -painiketta.
  4. Valitse tiimi tai My Library (Oma kirjasto).

Muut ylläpitäjät voivat nyt valita tiimikirjaston paketin käyttöä varten.

Paketin poistaminen

Paketin poistaminen poistaa tallennetun paketin kirjastostasi pysyvästi.

1. Vie hiiren osoitin poistettavan paketin päälle.
  2. Napsauta poistopainiketta.
  3. Vahvista, että haluat poistaa paketin pysyvästi.
  4. Vahvistuksen jälkeen näet ilmoituksen, että paketti on poistettu, ja se poistetaan luettelosta.