Jälleenmyyjän tietojen päivittäminen

Vain sopimuspäälliköt voivat päivittää jälleenmyyjien tietoja. Uuden jälleenmyyjän on oltava aktiivinen Autodesk-kumppani.

Jos jälleenmyyjä vaihdetaan ennen tilauskauden päättymistä, pyydä tilin päivitystä antamalla uuden jälleenmyyjän tilinumero (CSN).

Jos jälleenmyyjiä on useita, tämä päivitys korvaa kaikki jälleenmyyjätiedot. Jos jälleenmyyjiä on useita ja haluat päivittää vain yhden, ota yhteyttä tukeen.

Jälleenmyyjän vaihtaminen

1. Pyydä jälleenmyyjän tilinumero uudelta jälleenmyyjältä.
    Huomaa: Olet saattanut jo saada Autodeskilta sähköpostiviestin, jossa on uuden jälleenmyyjän tiedot.

2. Kirjaudu sisään Autodesk-tilillesi osoitteessa manage.autodesk.com ja napsauta kohtaa Billing and Orders > Subscriptions and Contracts.

3. Valitse avattavasta Actions-valikosta Update Reseller Information -kohta.

4. Anna uuden jälleenmyyjän tilinumero ja napsauta Find-painiketta.

5. Vahvista oikean jälleenmyyjän valinta ja napsauta Next-painiketta.

6. Vahvista päivitykset ja napsauta Submit-painiketta.

7. Sulje vahvistusikkuna valitsemalla Done. Sen jälkeen voi kestää ainakin tunti, ennen kuin päivitykset näkyvät tilisopimuksen tiedoissa.

Huomaa: Jälleenmyyjän tietojen päivittämisen vaihtoehto ei ole käytettävissä,

• jos sopimus uusitaan automaattisesti

• jos kyseessä on Enterprise Business Agreement -sopimus, jossa on käytössä Token Flex

• jos sopimus on päättynyt tai jos se päättyy 90 päivän kuluessa.