Installation for individuals

Tuotteen asentaminen

Tuotteen asennus vaihtelee sen mukaan, mitä menetelmää käytät:

• Yksinkertainen lataus onnistuu Autodesk-tililtä osoitteessa manage.autodesk.com.
  • Voit myös valita mukautetun asennuksen Autodesk-tililtä ja määrittää asennusohjelman ennen lataamista ja asentamista.

Huomautus: Useimmissa vuoden 2022 Windows-tuotteissa ja sitä uudemmissa tuotteissa voit määrittää tuotteen Autodesk-tilillä ennen asennusta. Useimmissa vuotta 2022 vanhemmissa tuotejulkaisuissa lataat asennusohjelman ja mukautat valintoja asennuksen aikana.

Yksinkertainen lataus Autodesk Account -tililtäsi

Kun valitset yksinkertaisen latauksen, tuotteet asennetaan peruskonfiguraatiolla.

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Valitse tilisi All Products and Services (Kaikki tuotteet ja palvelut) -välilehdeltä tuote ja yksi lataus-/asennusmenetelmistä (katso Latausmenetelmät).
  • Jos valitset Install (Asenna) -menetelmän, tuotteesi ladataan ja asennetaan yhdellä kertaa. Tämä menetelmä sisältää tuotepäivitykset.
  • Jos valitset Download (Lataus) -menetelmän, suorita EXE-tiedosto (Windowsissa) tai liitä DMG-tiedosto (macOS:ssä) tai pura tuotteeseesi ja versioosi liittyvä TAR-tiedosto (Linuxissa). Tämä menetelmä sisältää tuotepäivitykset.

Huomautus:  Windowsissa useimmat 2022-tuotteet ja sitä uudemmat käyttävät Autodesk Create Installer -asennusohjelmaa.

Asennusohjelman latauspalkin luonti

Suorita pieni EXE-tiedosto luodaksesi asennusohjelman latauskansioon.

• Jos valitset Direct Download (Suoralataus) -menetelmän:
    • Jos kyseessä on Windows-tuote, suorita automaattisesti purkautuva exe-tiedosto, joka voidaan purkaa ja asentaa offline-tilassa.
    • Jos käytössä on macOS tai Linux, käytä selaimen latausominaisuuksia.

Huomautus: Useimpien tuotteiden kohdalla tämä menetelmä ei sisällä päivityksiä.

Mukautettu erillisasennus Autodesk-tililtä

1. Kirjaudu tilillesi osoitteessa manage.autodesk.com.
  2. Valitse Custom Install (Mukautettu asennus) siirtymisruudusta.
  3. Valitse lisenssityyppi.
  4. Valitse Add a product (Lisää tuote) -osiossa yksi tai useampi tuote, jonka haluat lisätä mukautettuun pakettiin.
  5. Kun valitset tuotteita, voit mukauttaa niitä oikeanpuoleisessa paneelissa. Voit valita pakettiin sisällytettävän version. Jos valitset version, kyseisen version asennusohjelmat sisällytetään automaattisesti pakettiin. Voit myös lisätä valinnaisia sovelluksia tai määrittää tallennuspaikan sisällölle, kuten malleille, materiaaleille ja piirustuksille.
  6. Kun olet valinnut haluamasi tuotteet mukautetusta paketista, klikkaa Next (Seuraava) siirtyäksesi Enter Package Details (Anna paketin tiedot) -osioon. (Voit palata edelliseen vaiheeseen klikkaamalla osion otsikkoa.)
  7. Kirjoita Enter Package Details (Anna paketin tiedot) -osioon paketin nimi tai käytä oletusnimeä. Suosittelemme, että käytät nimeä, joka auttaa sinua tunnistamaan tämän paketin luetteloa tarkastellessasi. On hyvä lisätä nimeen, kenelle paketti on tarkoitettu tai mitä tuotteita se sisältää. Käytä kelvollista Windows-tiedostonimeä.

8. Kuva, jossa näkyy Enter package details (Anna paketin tiedot) -valintaikkuna

9. (Valinnainen) Kirjoita paketin kuvaus.
  10. Valitse Install (Asenna), niin tuotepaketti luodaan asennettavaksi omalle laitteellesi. (Deploy (Käyttöönotto) -vaihtoehto luo tuotepaketin, joka voidaan asentaa useisiin laitteisiin. Lisätietoja käyttöönotoista on kohdassa Käyttöönottojen luominen Autodesk-tililtä.
  11. Laajenna kohta Advanced Options (Lisäasetukset), jos haluat tehdä muita pakettimuutoksia, kuten muuttaa oletusarvoista asennuspolkua.
  12. Hyväksy käyttöehdot (englanniksi) .
  13. Klikkaa Download (Lataa) ladataksesi mukautetun paketin suoritettavan tiedoston Downloads (Lataukset) -kansioon tai muuhun kansioon selaimesi asetusten perusteella. Paketti tallennetaan automaattisesti kirjastoosi, ja sivu palaa pakettiluetteloon. Klikkaa Save (Tallenna) tallentaaksesi paketin lataamatta sitä.
  14. Suorita ladattu asennuspaketti.